Így lesz tökéletes az csontleves vagyis az alaplé!
Ha gazdag ízű levesre vagy mártásra vágyunk, érdemes sima víz helyett alaplével hígítani. Az alaplé ugyanis rengeteg ízt hordoz magában, így plusz árnyalatokkal gazdagítja a készülő ...
mindmegette.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
A legfinomabb hajtogatott krumplis pogácsa, amiből nem tudsz eleget sütni
mindmegette.hu14 órája
Megvan a csodaszer másnaposság ellen? A te konyhádban is ott van!
mindmegette.hu19 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu20 órája
Miért hordanak az amerikaiak a lakásban is cipőt?
telex.hu20 órája
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu11 órája
Az orvosok könyörögnek: 6 tiltólistás étel és ital, ami öregíti a bőrt
instyle.hu19 órája
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva