Így lesz tökéletes az csontleves vagyis az alaplé!

Ha gazdag ízű levesre vagy mártásra vágyunk, érdemes sima víz helyett alaplével hígítani.

Az alaplé ugyanis rengeteg ízt hordoz magában, így plusz árnyalatokkal gazdagítja a készülő ételt, amely sokkal izgalmasabb és komplexebb lesz.

mindmegette.hu2 éve
Tovább olvasom
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
Sokakat foglalkoztathatott a kérdés: miért négyzet alakú lyukak vannak az USB-csatlakozók felületén? Most fény derül a válaszra.
0 seconds of 1 minute, 13 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14
00:00
01:13
01:13
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves