Így lesz sűrű és eszméletlen finom a gulyásleves - a nagyi is így csinálta!
A gulyáslevest kezdetben a marhapásztorok, vagyis a gulyások főzték ráérősen, bográcsban, a pusztában rendelkezésükre álló kevés hozzávalóból. Mára már szerepel a világ 100 legismertebb ...
mindmegette.hu1 éve
Még több friss hír
Ezért ne dobd ki soha az üres ketchupos üveget! Óriási hasznát veheted a konyhában
hamuesgyemant.hu21 órája
Töltés
Ezt tedd a mosógépbe, ha elfogyott a mosópor, nekem nagyon bevált
erdekesmagazin.hu1 órája
Ez 3 legegészségesebb tea
habostorta.hu5 órája
Molnárka
egy.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva