Így lesz isteni finom és ropogós a tegnapi rántott hús
Bár a rántott hús hidegen is mennyei, mégis akkor az igazi, ha kívül ropog a bundája belül pedig puha. Nézzük, hogyan varázsolhatjuk újra frissé a másnapos bundás fogást!
nosalty.hu11 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu11 órája
„Barbie-zás közben jöttem rá, hogy a gyerekem bullying áldozata az óvodában”
evamagazin.hu12 órája
A borzongás vára, vagyis a „Vérgrófnő” története
uniside.hu15 órája
Igazi békebeli, ropogós kifli: ma sütöttem először, de nem utoljára
kertesrecept.hu5 órája
Fehér fagyöngy: igazi csodaszer magas vérnyomás ellen
mindmegette.hu7 órája
Séfek séfe: hatalmas zokogás volt a stúdióban, nem jött be a zsűrinek Szoboszlai kedvence
mindmegette.hu10 órája
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva