Így lesz gyorsan puha a hideg vaj: zseniális trükk mentheti meg a sütést
A karácsonyi sütés egyik legfontosabb hozzávalója a vaj, amelynek megfelelő állaga kulcsfontosságú a sikerhez. Egy egyszerű trükk segítségével a hideg vaj pillanatok alatt puhává válik.
life.hu1 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Ne most drágám, fáradt vagyok!
vasarnap.hu15 órája
Egészséges, finom, különleges és 300 Ft egy adag? Mutatjuk, mi az!
hovege.hu17 órája
Gyémántokat talált a földjében egy indiai gazda
agroforum.hu12 órája
Elárulták, mennyien síeltek a téli szünetben a Mátrában
holmozogj.hu16 órája
"A bántalmazó nagyapa a gyermekeimet terrorizálja és mi nem tehetünk semmit?"
noivalto.hu20 órája
Egri és tokaji bor kapta a Magyar Bor Nagydíjat
vince.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva