Így készül a legfinomabb kapormártás – olyan, mint a nagyinál!

Aki szereti a tökfőzeléket, tudja, mennyire más az első, nyár eleji kaporral készített, mint a fagyasztóból előkapott alapanyagokból főzött változat.

És aki szereti ezt az intenzív, kapros ízt, az nem tud majd nemet mondani erre a méltatlanul elfeledett klasszikusra, a kapormártásra, ami főzelékként és szószként is megállja a helyét.

Máris mutatjuk

mindmegette.hu2 éve
Tovább olvasom
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy tejfölteszt: az egyik termék magasan verte a mezőnyt
06:45
00:00
05:12
05:12
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves