Hódít a narancsbor - Eláruljuk, miből készül valójában
A Grúziából származó alkoholfajta elkészítéséhez a szőlőt préselés előtt a héjával együtt erjesztik, akár hosszú hónapokon át. Ez a metódus a vörösbor készítéséhez hasonló eljárás.
life.hu13 órája
Még több friss hír
Így lesz tökéletesen puha és omlós a linzertésztád, aki megkóstolja elkéri majd a receptet
kertesrecept.hu16 órája
Töltés
Kapcsolódó
Melyik napszakban együk a gyümölcsöt?
agroforum.hu11 órája
A világ legfinomabb kalácsának elkészítésébe bele lehet őrülni
telex.hu11 órája
Szerintem ez egy nyest
telex.hu15 órája
"Én még nyaralni se szeretek elmenni innen" – a Havanna lakótelepről egy apró, vendvidéki községbe költöztek, és nem bánták meg
szeretlekmagyarorszag.hu19 órája
Ausztriában díjazták a magyar nőt, aki munkájával sokak életét megváltoztatta
holmozogj.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva