Házi gnocchi zöldspárgával, parmezánnal és San Daniel sonkával
A régen krumpli gombócnak hívták, de olaszul gnocchi. Bármivel ízesíthetjük, jól áll neki a zsír, a hagyma, a sonka, de vegán alternatívaként is jól megállja a helyét. A mai recept egy ...
ridikul.hu1 éve
Még több friss hír
Felejtsd el, amit eddig a rakott krumpliról hittél – Ez a titkos hozzávaló megváltoztat mindent
erdekesmagazin.hu16 órája
Töltés
Kapcsolódó
A pulton tárolod a vajat? 3 aranyszabály, amit muszáj szem előtt tartani
mindmegette.hu15 órája
Így lesz tökéletes egyik kedvenc köretünk, a bulgur
mindmegette.hu22 órája
A legjobb farsangi fánkok egy helyen - ízletes receptek a szalagostól a csörögéig
mindmegette.hu12 órája
Gyors és kímélő, a paradicsomos-tonhalas tészta ebédre és vacsorára is szuper választás
mindmegette.hu13 órája
Szalmonellával szennyezett a liszt, ami sokak kedvenc boltjában volt kapható
magyarmezogazdasag.hu16 órája
5 lenyűgöző tárgy a 80-as évek szerelmeseinek
hamuesgyemant.hu16 órája
Még nem csináltad meg? Megmutatjuk: így regisztrálj az Ügyfélkapu+-ra!
noivalto.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva