Hamis gesztenyepüré
A megfelelő ízesítéssel meglepően gesztenyepüré-szerű krémet készíthetünk konzervbabból. Talán még a legszakavatottab kóstolókat is átverheti... ki tudja?
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Így lesz tökéletesen puha és omlós a linzertésztád, aki megkóstolja elkéri majd a receptet
kertesrecept.hu17 órája
Töltés
Kapcsolódó
Melyik napszakban együk a gyümölcsöt?
agroforum.hu12 órája
A világ legfinomabb kalácsának elkészítésébe bele lehet őrülni
telex.hu12 órája
Szerintem ez egy nyest
telex.hu16 órája
"Én még nyaralni se szeretek elmenni innen" – a Havanna lakótelepről egy apró, vendvidéki községbe költöztek, és nem bánták meg
szeretlekmagyarorszag.hu20 órája
Ausztriában díjazták a magyar nőt, aki munkájával sokak életét megváltoztatta
holmozogj.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva