
Halászlé balatoni sudárból, házi gyufatésztával
Széll Tamás selymes, sűrű halászlé receptje!
Az alapanyagokon kívül fontos lesz ennél a halászlénél a különböző mesterfogások, hogy lepaszírozzuk a hallevet, hogy a megfelelő hőmérsékletnél dobjuk bele a fűszereket, hiába, na, ennek is sora van, mint a lepényevésnek.
A hal kifilézésénél ne hagyják benne a keserűfogat, a gyufatészta gyúrásánál figye
2 éve
A címlapon fut
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
Miközben az utazók tömegei Párizs, Róma vagy Barcelona felé veszik az irányt, Európa délkeleti szegletében egy olyan ország vár felfedezésre, amely mind történelmében, mind természeti szépségében kiemelkedő.
0 seconds of 1 minute, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9