Grúziának is van saját lecsója – így készítheted el a zöldséges finomságot!
Ahogy a Közel-Keleten, úgy a grúz (georgiai) konyhában is előszeretettel használnak csonthéjasokat, olajbogyókat, pitákat, mézet, datolyát és csicseriborsót, ám azt nem mindenki tudja ...
drive.hu3 hete
Még több friss hír
Kapcsolódó
Eltömődött a húsdaráló? Nagymamám trükkje azonnal megoldja a problémát
mindmegette.hu13 órája
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu17 órája
A legfinomabb hajtogatott krumplis pogácsa, amiből nem tudsz eleget sütni
mindmegette.hu19 órája
A babakötvény biztos befektetés a jövőbe – így lesz a 42.500-ból 136 ezer forint
vasarnap.hu14 órája
A nagymama módszere most is működik: így lesz könnyű a vasalás
mindmegette.hu15 órája
Citrusos grillezett csirkemell
spatrendonline.hu23 órája
Szauna vagy jakuzzi? Melyiket válasszuk télen?
spatrendonline.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva