Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel

Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel A gölődin leves egy nagyszerű, magyar étel, amelyet a krumpliból készült kis gombócok tesznek különlegessé.

Nemcsak laktató, hanem egyszerűen elkészíthető, így tökéletes választás a hétköznapokra.

Ráadásul, ha már előkészítjük a krumplit a gombócokhoz, egy kis krum

erdekesmagazin.hu8 hónapja
Tovább olvasom
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
Háromféle árkategóriájú vörösbort kóstoltattunk járókelőkkel a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, érdemes-e többet költeni az italra.
0 seconds of 4 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A Kolorádón kérdeztük a fesztiválozókat, kell-e spórolni a szórakozáson
03:11
00:00
04:41
04:41
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves