Gesztenye lekvár és befőtt

A gesztenye leginkább püré formájában szokott megjelenni a honi étlapon.

Romantikázóknak az idő hidegre fordulásával eszébe jutnak a városban itt-ott feltűnő gesztenyeárusok is, akik a vidék báját idéző kis alkalmatosságokon sütik a gesztenyét.

Az ősszel megnyílt szúrós gesztenyetokokból előkandikáló gesztenye keményítőben és káliumban is gazdag. K

egy.hu9 hónapja
Tovább olvasom
Egyszerű trükk, amivel elkészítheted a tökéletes főtt kukoricát
A lángos és a balatoni hekk mellett a nyár kihagyhatatlan slágere a főtt kukorica. Mutatjuk, hogyan válaszd ki és készítsd el a legfinomabb kukoricát!
0 seconds of 1 minute, 13 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
5 dolog, amit nem tudtál a világ legnagyobb óriáskerekéről
00:47
00:00
01:13
01:13
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves