
Gesztenye lekvár és befőtt
A gesztenye leginkább püré formájában szokott megjelenni a honi étlapon.
Romantikázóknak az idő hidegre fordulásával eszébe jutnak a városban itt-ott feltűnő gesztenyeárusok is, akik a vidék báját idéző kis alkalmatosságokon sütik a gesztenyét.
Az ősszel megnyílt szúrós gesztenyetokokból előkandikáló gesztenye keményítőben és káliumban is gazdag. K
9 hónapja
A címlapon fut
Egyszerű trükk, amivel elkészítheted a tökéletes főtt kukoricát
A lángos és a balatoni hekk mellett a nyár kihagyhatatlan slágere a főtt kukorica. Mutatjuk, hogyan válaszd ki és készítsd el a legfinomabb kukoricát!
0 seconds of 1 minute, 13 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
5 dolog, amit nem tudtál a világ legnagyobb óriáskerekéről
00:47