Génoise piskóta - Francia piskóta
Klasszikus piskóta, amit a francia és olasz konyha gyakran vékony tepsiben sütve használ. Alkalmas tortalapnak, vajas és tejszínes krémekhez is.
nosalty.hu16 órája
Még több friss hír
Krémes és ellenállhatatlan: serpenyőben sült csirkemell, toszkán módra – recept!
hamuesgyemant.hu1 órája
Rejtett alkohol található sok élelmiszerben, nem is gondolnád, mennyi ételt érint
mindmegette.hu17 órája
Töltés
Kapcsolódó
10 isteni szalagos farsangi fánk recept, ha nincs meg a nagyié!
mindmegette.hu21 órája
Egyre több vegán tér vissza a húsevéshez
agroforum.hu23 órája
Hogyan szabad és hogyan nem szabad a drága bort felszolgálni?
vince.hu14 órája
Jeges megoldás az egészségért: próbáld ki a hidegterápiát!
nicole.hu17 órája
Az év első teliholdja: a Farkas Hold üzenete a lelkednek
nicole.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva