Génoise piskóta - Francia piskóta

Klasszikus piskóta, amit a francia és olasz konyha gyakran vékony tepsiben sütve használ. Alkalmas tortalapnak, vajas és tejszínes krémekhez is.
nosalty.hu2 hónapja
Tovább olvasom
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hatféle sárgabaracklekvárt kóstoltunk. Vakteszteltük például a Lidl és a Spar saját márkás termékeit, ahogy a Darbo és az Univer lekvárját is. A nagy kérdés ezúttal nemcsak az, hogy megéri-e a drágábbra költeni, hanem az is: létezik finomabb a házi lekvárnál?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
06:45
06:45
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves