Génoise piskóta - Francia piskóta
Klasszikus piskóta, amit a francia és olasz konyha gyakran vékony tepsiben sütve használ. Alkalmas tortalapnak, vajas és tejszínes krémekhez is.
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Szakonyi Eszter: "Kész átverés show" a kozmetikai piacon
noivalto.hu13 órája
Tiltólistás reggelik: 3 étel, amivel sose indítsd a napot
magyarmezogazdasag.hu13 órája
Miért hordanak az amerikaiak a lakásban is cipőt?
telex.hu13 órája
Megszabadulhat a felesleges zsírtól is savanyú káposztával
agroforum.hu5 órája
Szauna vagy jakuzzi? Melyiket válasszuk télen?
spatrendonline.hu11 órája
Így reagál rá az agyunk, ha abba hagyjuk a sminkelést
in.hu12 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva