
Génoise piskóta - Francia piskóta
Klasszikus piskóta, amit a francia és olasz konyha gyakran vékony tepsiben sütve használ.
Alkalmas tortalapnak, vajas és tejszínes krémekhez is.
2 éve
A címlapon fut
Ételek, amiket a strandra is magaddal vihetsz
A strandételek árai egyre magasabbak: rengeteget spórolhatunk, ha a fürdőzésre magunk visszük ebédünket. Mutatjuk a strandra vihető ételeket.
0 seconds of 1 minute, 40 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Vécépapírteszt: megéri a drágább tekercset venni?
09:41