Génoise piskóta - Francia piskóta
Klasszikus piskóta, amit a francia és olasz konyha gyakran vékony tepsiben sütve használ. Alkalmas tortalapnak, vajas és tejszínes krémekhez is.
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Saját testük melegével mentették meg az őzet a tűzoltók
agroforum.hu10 órája
Budapest legjobb magyaros kifőzdéi
travelo.hu10 órája
"16 éve nem feküdtem le a férjemmel, szeretőm van, de sose fogok elválni"
metropol.hu15 órája
Az megvan, miért nem 1 literesek a borosüvegek?
player.hu21 órája
A magány szó szerint megbetegítheti a szívünket
hamuesgyemant.hu16 órája
Így lett luxusétel az egyszerű magyar ember húslevese: nem semmibe kerül már a bele való
penzcentrum.hu20 órája
3 trükk, ami felpörgeti az anyagcseréd, hogy gyorsabban fogyhass
magyarmezogazdasag.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva