
Gáspár Bea konyhája: csirkepörkölt nokedlivel és sűrű krémes szafttal!
A tökéletes csirkepaprikás két fő ismérve az omlós, szaftos hús, ami csak úgy leomlik a csontról, és a sűrű, már-már krémes szaft, amit a világon a legjobb tunkolni.
Hogy ez az együttállás Gáspár Bea szerint hogyan valósítható meg, az kiderül a Bea konyhája következő részéből - miközben a tökéletes nokedliről is esik néhány szó.
2 éve
A címlapon fut
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás hosszú évek óta kollégák, akiket a szakmájukon kívül az is összeköt, ahogy a világról, a mindennapok történéseiről és a társadalmi szerepvállalásról gondolkodnak. A két előadó a színházon és a közéleten kívül mesél arról is, hogy mit lehet kezdeni a gyerekkori traumákkal, milyen segítséget nyújthat a humor és milyen terveik vannak a jövőre nézve!
0 seconds of 48 minutes, 20 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
"Felszámolják az 50 forintot, de nem fogjuk cipelni a palackot" - A büfékben nincs kötelező visszaváltás
04:25