Ganache - alaprecept

Ez alaprecept, mely felhasználástól függően variálható.

Ezek az arányok egy kenhető, nem teljesen szilárdra dermedő krémet eredményeznek, amely akár fel is habosítható.

Trüffelhez kevesebb tejszínt, csokiszószhoz többet használjunk.

nosalty.hu5 hónapja
Tovább olvasom
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
0 seconds of 6 minutes, 0Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy tejfölteszt: az egyik termék magasan verte a mezőnyt
06:45
00:00
06:00
06:00
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Konyhai szökevény tehet be az erdőknek

magyarmezogazdasag.hu9 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves