
Francia pirítós
Én nem tagadom, de szerintem én vagyok a világ leglustább szakácsa reggelente.
Nekem eleve kell legalább 1 óra, mire magamhoz térek, és félkómásan semmi erőm, kedvem nekiállni valami sütős-főzős-keverős reggelinek.
Na nincs az az isten... néha már az is megterhelő, hogy a kenyeret meg kell vajazni.
Ilyenkor senki meg nem mondaná, mennyire imádok a
2 éve
A címlapon fut
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
Háromféle árkategóriájú vörösbort kóstoltattunk járókelőkkel a Mielőtt megveszed újabb részében, hogy kiderüljön, érdemes-e többet költeni az italra.
0 seconds of 4 minutes, 41 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
04:18