Filléres alapanyagtól lesz extrán ropogós a rántott hús bundája, csak egy evőkanálnyi kell belőle
Nincs hétvégi ebéd rántott hús nélkül. A magyarok híresek arról, hogy bármit bepaníroznak és bő olajban kisütnek, de az igazán finom csakis a hús lehet - gondolják ezt sokan közülünk.
mindmegette.hu3 hónapja
Még több friss hír
Sokkal több olajos magot kellene fogyasztanunk – fontos élettani hatásuk van
hamuesgyemant.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Így teleltesd át a fügefát - ha megfogadod a tanácsokat, biztos a jövő évi termés!
mindmegette.hu14 órája
Víz alatti bakonyi villa vár az ásatásra
balatonica.hu15 órája
Mészárlást rendeltek el egy megyében, madarak ezreivel végeznek
prove.hu22 órája
Fenséges desszert az ünnepekre: diós krémmel töltött Viktória-piskóta
mindmegette.hu18 órája
Jön A Konyhafőnök új évada: G.w.M édesanyja is versenybe száll a kötényért
mindmegette.hu19 órája
Anyámnak az utcára kellett raknia, hogy lejöjjek
telex.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva