Filléres alapanyagtól lesz extrán ropogós a rántott hús bundája, csak egy evőkanálnyi kell belőle
Nincs hétvégi ebéd rántott hús nélkül. A magyarok híresek arról, hogy bármit bepaníroznak és bő olajban kisütnek, de az igazán finom csakis a hús lehet - gondolják ezt sokan közülünk.
mindmegette.hu1 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Óriási hiba rögtön ébredés után kávézni: sokan nem is tudják, miért
femcafe.hu4 órája
Baconbe tekert csirkemell, az egyszerű és mennyei ebéd: mutatjuk a receptet videón
mindmegette.hu14 órája
Egy magyar gyár hibája miatt kell 1,5 millió autót visszahívnia a BMW-nek
villanyautosok.hu15 órája
Mit jelent az, hogy 850 centiméternél tetőzhet a Duna?
raketa.hu20 órája
Az anyósom babaváró bulit rendezett a babámnak, de engem nem hívott meg
babanet.hu2 órája
Mit ünneplünk Szent Mihály napján?
balatonica.hu4 órája
Mámoros almás süti
habostorta.hu22 órája
Óvatosan együk, mert bélrák kialakulását idézheti elő
magyarhirlap.hu23 órája
Mutatjuk, hol ebédelt Budapesten a Dallas Bobbyja
vince.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva