Fermentált uborka – így készül a legfinomabb savanyúság

A fermentált élelmiszerek fogyasztása manapság újra divat lett – szerencsére!

Az így tartósított élelmiszerek ugyanis nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is.

Most az egyik kedvenc savanyúságunk, a fermentált uborka receptjét hoztuk.

mindmegette.hu1 éve
Tovább olvasom
A klímaszerelő elmagyarázta: nem szabad a légkondit 26 fokra állítani
A nyári forróságban szinte elengedhetetlen, hogy be legyen kapcsolva a légkondi az otthonunkban, az azonban egyáltalán nem mindegy, hány fokra állítjuk be.
0 seconds of 1 minute, 7 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:07
01:07
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A zabkása nem való mindenkinek

magyarhirlap.hu2 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves