Fagyaszd le a tejszínt, hogy hónapokkal később is használható maradjon
A tejszín egyike a legkönnyebben romlandó élelmiszereknek, akár a hűtőben is pár nap alatt használhatatlan lesz. Ha túl sokat vettünk, vagy nem használtuk fel az összeset, fagyasszuk le: ...
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Így készíti a gulyást Jamie Oliver! Te megkóstolnád?
borsonline.hu5 órája
Nem elírás, tényleg 10 forintért kapod a gyerekmenüt, ha ebben az étteremben eszel
mindmegette.hu12 órája
Melyik jakuzzi illik egy kisebb kertbe vagy teraszra?
spatrendonline.hu16 órája
6 könyv, amivel igazán jólesik begubózni a téli estéken
evamagazin.hu3 órája
Lenyűgöző tények a quinoáról
agroforum.hu11 órája
5 gyümölcsfa, ami cserépben tartva is rengeteg termést hoz
femcafe.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva