Fagyaszd le a tejszínt, hogy hónapokkal később is használható maradjon
A tejszín egyike a legkönnyebben romlandó élelmiszereknek, akár a hűtőben is pár nap alatt használhatatlan lesz. Ha túl sokat vettünk, vagy nem használtuk fel az összeset, fagyasszuk le: ...
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Melyik napszakban együk a gyümölcsöt?
agroforum.hu4 órája
A világ legfinomabb kalácsának elkészítésébe bele lehet őrülni
telex.hu4 órája
Szerintem ez egy nyest
telex.hu7 órája
A top 10 csirkés étel, amit a legtöbbször kerestetek 2024-ben
mindmegette.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva