Ezért válik szottyossá a rántott ételek panírja
A rántott ételek (legyen az hús, sajt vagy zöldség) legjobb tulajdonsága kérdés nélkül a ropogós panírbunda. Talán ezért is olyan nagy tragédia, amikor a külső borítás szottyossá, puhává ...
nosalty.hu8 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Eldőlt a vita: így kell tárolni a felbontott ketchupot!
mindmegette.hu2 órája
Recept: Ünnepre hangoló narancsos-csokis piskótatekercs
babanet.hu8 órája
7 mennyei finom sült, amivel elkápráztathatod a húsimádó családtagokat
mindmegette.hu19 órája
Igaz történet alapján: 76 nap sodródás a tengeren
aquamagazin.hu20 órája
Így tisztítsd meg a műanyagokat a láthatatlan ragacsos kosztól
mindmegette.hu21 órája
Miként támogathatjuk mentális egészségünket a téli hónapokban?
spatrendonline.hu8 órája
Mit tehetünk, hogy biztosan visszavegye a palackokat az automata?
nrgreport.com8 órája
Gyakran köhögsz evés után? Figyelj oda, mert komoly bajt is jelezhet
mindmegette.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva