
Ez az igazi szabolcsi töltött káposzta – nálunk így készül
Ez az igazi szabolcsi töltött káposzta – nálunk így készül A töltött káposzta az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nem hiányozhat az ünnepi asztalról, de a hétköznapokon is nagyszerű.
Most megmutatjuk, hogyan készítik Szabolcsban.
Ajánló: Lekváros és diós kifli, nem kell keleszteni sem!
Karácsonyra tökéletes!
Hozzávalók: A tálaláshoz: A cikk f
7 hónapja
A címlapon fut
Kezdődik a műanyagmentes július
Július elsejével kezdődik a műanyagmentes hónap, a Startlapon pedig végigkísérünk a teljes kihívás során: izgalmas interjúkkal és tippekkel, műanyagmentes alternatívákkal segítjük a csatlakozni vágyókat. De nézzük, miről is szól ez a kezdeményezés!
0 seconds of 1 minute, 27 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9