Extrán ropogós otthon sütött kenyér, aminek a tésztájába élesztő helyett EZT kell tenni

Extrán ropogós otthon sütött kenyér, aminek a tésztájába élesztő helyett EZT kell tenni Ha meguntad már a bolti kenyeret és a pékség is a város másik végében van, akkor biztosan belekóstoltál már az otthoni kenyérsütés rejtelmeibe.

Ha pedig szereted az új dolgokat kipróbálni és kísérletezni szeretsz, akkor az élesztőt is elhagyhatod a kenyérsütésbő

lender.hu6 hónapja
Tovább olvasom
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Mesternők
04:28
00:00
05:12
05:12
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A zabkása nem való mindenkinek

magyarhirlap.hu19 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves