Erdélyi, sütőben sült, juhtúrós puliszka

Keményre főzve, tejjel, rakottan, édesen, feltekerve vagy csak úgy szépen, egytálban a puliszka az erdélyi gasztronómia megkerülhetetlen sarkpontja.

Ahány ház, annyiféle polenta.

Én ezt így hozom otthonról, onnan, ahol sosem szabad műanyag vizesflakonba bátorsággal beleinni, mert többször van benne pálinka, mint víz.

nosalty.hu2 éve
Tovább olvasom
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hatféle sárgabaracklekvárt kóstoltunk. Vakteszteltük például a Lidl és a Spar saját márkás termékeit, ahogy a Darbo és az Univer lekvárját is. A nagy kérdés ezúttal nemcsak az, hogy megéri-e a drágábbra költeni, hanem az is: létezik finomabb a házi lekvárnál?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Kezdődik a műanyagmentes július
01:27
00:00
06:45
06:45
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Brassói aprópecsenye

egy.hu3 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves