Élesztő és sütőpor sem kell a népi lángoshoz: a rongyos lapótyát tejföllel vagy lekvárral is ehetjük
Egyszerű, népi étel a rongyos lapótya, ami olyan, mint a lángos, csak nem kell keleszteni és bő olajra sincs szükség a kisütéséhez.
mindmegette.hu1 napja
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu8 órája
Töltés
Kapcsolódó
Ropogós bacon: a séf elárulta, hogyan lesz 4 perc alatt tökéletes az étel
mindmegette.hu9 órája
Gyógyító leves őszre: A tárkonyos csirkeragu leves – recepttel!
lifeandbody.hu16 órája
A nárcisztikus fiatalok népszerűbbek kortársaik körében – De miért éppen ők?
uniside.hu16 órája
7 konyhai eszköz, amit minél előbb ki kellene dobnod
in.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva