Egzotikus és egyszerű: így készül a Fülöp-szigeteki húsgombóc
A svéd húsgolyókat már bemutattuk, most pedig következzen egy egzotikusabb változata, a Fülöp-szigeteki bola-bola, ami főételként, de akár szendvicsben fogyasztva is megállja a helyét!
hamuesgyemant.hu1 napja
Még több friss hír
Gölödin, azaz krumpligombóc leves még finomabb ha a krumpli főzőlevét használjuk fel
erdekesmagazin.hu8 órája
Töltés
Kapcsolódó
Ropogós bacon: a séf elárulta, hogyan lesz 4 perc alatt tökéletes az étel
mindmegette.hu9 órája
Gyógyító leves őszre: A tárkonyos csirkeragu leves – recepttel!
lifeandbody.hu16 órája
A nárcisztikus fiatalok népszerűbbek kortársaik körében – De miért éppen ők?
uniside.hu16 órája
7 konyhai eszköz, amit minél előbb ki kellene dobnod
in.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva