Egyszerű elkészíteni, és tetszés szerint ízesíthetjük házi zabitalunkat

A zabital otthoni elkészítése egyszerű, csak idő kell hozzá és víz, esetleg egy-két csepp juharszirup, hogy édesebb legyen.

Sütemény- és palacsinta tésztájához is kevertem már belőle, de habos cappuccinót inkább másból készítenék.

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
Miközben az utazók tömegei Párizs, Róma vagy Barcelona felé veszik az irányt, Európa délkeleti szegletében egy olyan ország vár felfedezésre, amely mind történelmében, mind természeti szépségében kiemelkedő.
0 seconds of 1 minute, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:14
01:14
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Cukkinifasírt zabpehellyel

streetkitchen.hu3 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves