Egyszerű bundás alma

Ne mondja senki, hogy nem süthetjük ki olajban az almát!

Mártsuk a gyümölcsszeleteket lágy palacsintatésztába és már csobbanhatnak is a zsiradékban.

Miután aranybarnára sültek, már csak egy alapos, fahéjas cukros szórás kell, és mehet is a falatozás!

nosalty.hu9 hónapja
Tovább olvasom
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
Van egy meseszép falu Norvégiában, amely minden nyáron turisták ezreit fogadja - azonban bármikor eltűnhet a föld színéről.
0 seconds of 1 minute, 30 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
01:30
01:30
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves