Édesburgonya-palacsinta két hozzávalóból
Nálunk mindennapos "vendég" az édesburgonya vagy más nevén batáta, mely a legfőbb szénhidrátforrásunk. Sütve és chipsként is nagyon szeretjük, a megmaradt sült édesburgonyából remek ...
nosalty.hu4 éve
Még több friss hír
A legjobb céklás receptek: húsos fogás, savanyúság és finom desszert is van közöttük
mindmegette.hu22 órája
Töltés
Kapcsolódó
A fokhagymát érdemes lefagyasztanunk?
agroforum.hu10 órája
A vásári gesztenyeárus elárulta, ha igy sütöd a gesztenyét, gond nélkül meg tudod pucolni
mindmegette.hu11 órája
Milyen tűzifákkal lehet a legjobban fűteni?
edenkert.hu21 órája
A hangod elárulja az igazi személyiségedet – A tied milyen?
storymix.hu3 órája
Egy 19. századi édességet kóstolhatunk a Bazilikánál
vince.hu9 órája
5 egyszerű, de hatékony tipp, ha fagyasztott halból készítenél ebédet
mindmegette.hu9 órája
Demencia kutyáknál: okok és tünetek
haziallat.hu11 órája
A dubaji csoki meghódította a karácsonyi vásárt, már ezt is keresik, nem csak a bejglit
mindmegette.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva