Édes töltelék helyett sós: az 5 legfinomabb hortobágyi húsos palacsinta

A magyar konyha gazdag és változatos, tele olyan ételekkel, amelyek évszázadokon keresztül formálódtak, míg elnyerték mai alakjukat.

Az egyik ilyen különlegesség a hortobágyi húsos palacsinta, amely nemcsak hazánkban, de nemzetközi szinten is elismert és kedvelt fogás.

Íme a mi kedvenceink!

mindmegette.hu11 hónapja
Tovább olvasom
A nagy tejfölteszt: az egyik termék magasan verte a mezőnyt
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle tejfölt kóstoltunk. Vakteszteltük a Lidl, az Aldi, a Spar, és a Penny saját márkás termékeit, de a Zott és a Magyar Tejföl sem maradt ki. A kérdés most is az: vajon megéri a drágábbat választani a boltokban?
0 seconds of 6 minutes, 45 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
01:30
00:00
06:45
06:45
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Konyhai szökevény tehet be az erdőknek

magyarmezogazdasag.hu9 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves