
Diós bajadéra
A bajadéra klasszikus, horvát sütemény, amit a Balkánon hagyományosan karácsonykor készítenek.
Készülhet mandulával és dióval is.
Változata a bela bajadera, ami csak fehér lapokból áll.
A felhasznált víz mennyisége lehet több-kevesebb alapanyagtól függően - a lényeg, hogy a lapok ne törjenek.
Nagyon finom!
4 éve
A címlapon fut
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás hosszú évek óta kollégák, akiket a szakmájukon kívül az is összeköt, ahogy a világról, a mindennapok történéseiről és a társadalmi szerepvállalásról gondolkodnak. A két előadó a színházon és a közéleten kívül mesél arról is, hogy mit lehet kezdeni a gyerekkori traumákkal, milyen segítséget nyújthat a humor és milyen terveik vannak a jövőre nézve!
0 seconds of 48 minutes, 20 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
˝Európa legtisztább strandja˝ olyan helyen van, amire senki nem számított
00:59