
Derelye, a magyar ember ereje – túróval töltve érkezik a verhetetlen klasszikus
A derelye olyan étel, aminek számos verziója látott már napvilágot azóta, hogy 1786-ban feltűnt hazánk egyik receptkönyvében.
Van, aki egyszerű gyúrt tésztából készíti, de a burgonyás változatát is sokan kedvelik.
Töltelékként talán a túró a legnépszerűbb, de szilvalekvárral is kiválóan működik.
Ha forgatásra kerül a sor, és nem "csupaszon" fogyasz
2 éve
A címlapon fut
Ez a 6 ruhadarab tiltólistás a repülőkön a légiutas-kísérők szerint
A kényelmes utazás a megfelelő öltözékkel kezdődik – mutatjuk, mit érdemes otthon hagyni, ha repülőre szállsz.
0 seconds of 1 minute, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
07:01