Dara vagy gríz, egyre megy – 4 sütemény grízből

A búzadara régebben a kamra elengedhetetlen tartozéka, a konyha rendszeresített alapanyaga volt. Abból készült a tejbegríz, a napköziből jól ismert grízes tészta, a húslevesbe való ...
egy.hu2 napja
Tovább olvasom
Hadas Kriszta és Sváby András a Kettős:pont podcastben
A Startlap legújabb podcast-sorozatában, a Kettős:pontban ismert és elismert emberek beszélgetnek egymással, egymásról. Az első adás vendégei Hadas Kriszta és Sváby András, akik több mint három évtizede jó barátok; olyanok, akiket a szakmájukon kívül rengeteg dolog köt össze és akik jóízűen tudják ugratni egymást. Mit gondolnak a televíziózásról, mi hajtja őket a mai napig, hány fülbevalója volt tinédzserként Sváby Andrásnak és ki volt igazából Hadas Kriszta osztályfőnöke színművészetin?
0 seconds of 48 minutes, 24 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Mogyorókrémteszt: megéri a Nutellát venni vagy az utánzatok a jobbak?
04:18
00:00
48:24
48:24
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves