Dara vagy gríz, egyre megy – 4 sütemény grízből

A búzadara régebben a kamra elengedhetetlen tartozéka volt.

Abból készült a tejbegríz, a napköziből jól ismert grízes tészta, a húslevesbe való daragaluska.

Mára megkopott a fénye – lehet újra trendi?

 A pirított, sós dara egyes vidékeken köretként is megjelenik, máshol pedig pudingot készítenek belőle.

Érdemes kipróbálni süteménybe is: négy recepte

egy.hu1 éve
Tovább olvasom
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
A Mielőtt megveszed újabb epizódjában annak jártunk utána, hogy hol lehet a legfinomabb, illetve a leggazdaságosabb alapanyagokat beszerezni egy olyan egyszerű étel elkészítéséhez, mint egy sonkás-sajtos szendvics.
0 seconds of 6 minutes, 0Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Miért négyzet alakúak a lyukak az USB-kábelen?
01:13
00:00
06:00
06:00
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves