Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)

A csorba számos balkáni, közel- és közép-keleti országban jelent valamilyen levest, míg Erdélyben egy konkrét, ciberével savanyított gombóclevest neveznek így, ez a ciorbă de perișoare.

Az erdélyi csorbába jellemzően gyökérzöldségek szegődnek a szaftos húsgombócok társául, maguk a gombócok pedig friss zöldfűszerektől illatosak.

Mivel ciberét nehéz

nosalty.hu1 éve
Tovább olvasom
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
A nyári hatalmas dinnye-evések során kellemetlen meglepetéssel szembesülhetünk: a dinnyefoltok makacsak, eltávolításukhoz nem árt ismerni ezeket a trükköket.
0 seconds of 1 minute, 28 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
01:30
00:00
01:28
01:28
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A zabkása nem való mindenkinek

magyarhirlap.hu22 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves