
Csorbaleves húsgombóccal (vagy nélküle)
A csorba számos balkáni, közel- és közép-keleti országban jelent valamilyen levest, míg Erdélyben egy konkrét, ciberével savanyított gombóclevest neveznek így, ez a ciorbă de perișoare.
Az erdélyi csorbába jellemzően gyökérzöldségek szegődnek a szaftos húsgombócok társául, maguk a gombócok pedig friss zöldfűszerektől illatosak.
Mivel ciberét nehéz
1 éve
A címlapon fut
A nyár legfontosabb trükkje: így távolítsd el a dinnyefoltot
A nyári hatalmas dinnye-evések során kellemetlen meglepetéssel szembesülhetünk: a dinnyefoltok makacsak, eltávolításukhoz nem árt ismerni ezeket a trükköket.
0 seconds of 1 minute, 28 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A földdel válhat egyenlővé a csodás falu, amit a turisták és a filmesek is imádnak
01:30