Az újkrumpli trükkje: így süsd pirosra, de puhára!
Néhány hozzávaló, egy méretes serpenyő, és készülhet is a tavasz egyik kedvenc körete. Csak egyre vigyázzunk, hogy el ne fogyjon még tálalás előtt.
nlc.hu1 éve
Még több friss hír
A legjobb céklás receptek: húsos fogás, savanyúság és finom desszert is van közöttük
mindmegette.hu20 órája
Töltés
Kapcsolódó
Nem a tejszíntől lesz krémes a tésztaszósz, sosem találnád ki, mi kell bele helyette
mindmegette.hu22 órája
A fokhagymát érdemes lefagyasztanunk?
agroforum.hu8 órája
Milyen tűzifákkal lehet a legjobban fűteni?
edenkert.hu19 órája
Több százan futottak hóban-fagyban a téli erdőben
holmozogj.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva