Az igazi carbonara titka – egy olasz sztárséftől
Most végre kiderül, hogy hogyan készül az igazi carbonara tészta. Ráadásul nem mástól, mint gyakran az „olasz konyha keresztapjának” nevezett Antonio Carlucciótól leshetjük el a fortélyokat.
ridikul.hu2 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Egyszerű sütőtökkrémleves: egy elronthatatlan alaprecept
prove.hu11 órája
Új Kolodko-miniszobor Budapesten – mutatjuk, hol találkozhatsz vele!
uniside.hu13 órája
Etióp deszkások, szevasztok!
telex.hu14 órája
Természetes védekezés a penész ellen
tulipgardencafe.hu14 órája
5 étel, ami gyorsítja a zsírégetést, lassítja az öregedést
habostorta.hu9 órája
5 ok, hogy miért kell mindenkinek tésztát ennie
vince.hu11 órája
Nálunk is milliókat fenyeget a "néma kór", van rá gyógymód
haszon.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva