Az eredeti császármorzsa, ami almaszószt és lekvárt is kapott

Bár mindkettő verzió egyszerűségében isteni és jellegzetes, a magyar és a bajor császármorzsa elkészítése között jelentős különbségeket véltünk felfedezni.

Míg az első tepsiben és sütőben készül, addig a másik serpenyőben pirul.

Hogy egyik jobb-e a másiknál?

Lényegtelen, hiszen mindkettő ínycsiklandó a maga módján!

Azoknak szól tehát igazán ez a re

nosalty.hu1 éve
Tovább olvasom
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24
00:00
07:01
07:01
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves