
Az eredeti császármorzsa, ami almaszószt és lekvárt is kapott
Bár mindkettő verzió egyszerűségében isteni és jellegzetes, a magyar és a bajor császármorzsa elkészítése között jelentős különbségeket véltünk felfedezni.
Míg az első tepsiben és sütőben készül, addig a másik serpenyőben pirul.
Hogy egyik jobb-e a másiknál?
Lényegtelen, hiszen mindkettő ínycsiklandó a maga módján!
Azoknak szól tehát igazán ez a re
1 éve
A címlapon fut
Teszt: melyik a legjobb pisztáciakrém a dubai csokihoz? Itt az eredmény!
A Mielőtt megveszed legújabb részében ötféle pisztáciakrémet teszteltünk. Ez a finomság ugyanis a dubai csoki egyik alapanyaga, ami az idei karácsony sztárjának számít az édességek piacán. De vajon megéri a legdrágábbat választani a boltokban, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 7 minutes, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24