Az apró trükk, amitől sokkal fincsibb lesz a frissen főtt tésztád
Napi tippünkben eláruljuk, mit tegyél a tészta főzővízébe, hogy olyan tésztát kapj, ami után még az olaszok is megnyalnák mind a tíz ujjukat!
nosalty.hu2 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Mekkora a szegénység Magyarországon, ki számít szegénynek?
hovege.hu4 órája
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu7 órája
Szalmonellás lehet a Lidl egyik sláger hústerméke: meg ne edd, azonnal vidd vissza!
penzcentrum.hu2 órája
Tenyérnyi óriáspókok ezrei szabadultak el ebben az európai országban
travelo.hu4 órája
Só és citrom: ütős keverék a baktériumok ellen
mindmegette.hu18 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva