
Almás kelt palacsinta: finom és laktató
Hidegen, melegen egyaránt finom. Tálalhatjuk egyszerűen fahéjas porcukorral megszórva, lekvárral vagy vaníliamártással.
Előkészítés: 15 perc
Sütés: 10 perc
Összesen: 25 perc
Kalória/adag: 506
A címlapon fut
Hol egy jó hekkező Budapesten?
Öt fővárosi hekkezőben jártunk, mindenhol megkóstoltuk a népszerű fogást. Videónkban eláruljuk, szerintünk hol a legfinomabb a sült hekk és mennyibe kerül egy adag étel.
0 seconds of 6 minutes, 39 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
Szalámikat teszteltünk: éles verseny ment az első helyért
08:24