A tökéletes sült csirkemell
Tipp: Használjunk csontos csirkemellet, amin a szárnyak is rajta vannak. Sütéskor a csont megvédi a húst a kiszáradástól, nem mellesleg az íze is zamatosabb, kiválóbb lesz. Hagyma: ...
nosalty.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
8 elfeledett népi étel, amit biztosan nem ismersz
mindmegette.hu13 órája
A 11 legjobb sajtos pogácsa recept
mindmegette.hu19 órája
Valóban segít a töltött káposzta a bélflórádon?
nicole.hu22 órája
"Egy 70 éves özvegy vagyok, a párom túl gyorsan halad a kapcsolatunkban"
borsonline.hu23 órája
Szilveszteri menüsor receptekkel
in.hu13 órája
Végleg lelepleződhetett a Loch Ness-i szörny titka
aquamagazin.hu15 órája
10 dolog, amire kiváló a kávézacc
haszon.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva