A tökéletes pörköltszaft titka egyetlen lépésben – erre biztos nem gondoltál

A tökéletes pörköltszaft titka egyetlen lépésben – erre biztos nem gondoltál A pörkölt elkészítésének egyik legfontosabb része a szaft, hiszen ez az az elem, amely tökéletesen összehozza az ízeket és amelybe mindenki imád belemeríteni egy falat kenyeret vagy tunkolni a köretet.

Egy igazán jó pörkölt szaftja nem vizes, nem túl híg, hanem sűrű, tarta

lender.hu5 hónapja
Tovább olvasom
A nagy túró rudi-teszt
Mielőtt megveszed címmel új termékteszt-sorozatot indítunk, amiben arra keressük a választ, hogy érdemes-e sokat költenünk egy-egy ismertebb vagy prémium élelmiszerre, netán az olcsóbb a jobb? Elsőként tízféle túró rudit teszteltünk vakon, meglepő eredmény született.
0 seconds of 6 minutes, 43 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
06:43
06:43
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

A zabkása nem való mindenkinek

magyarhirlap.hu21 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves