A tökéletes karácsonyi libamáj és terrine titka a profi séf szerint

Nem hétköznapi alapanyag, ezért profi séfet kérdeztünk arról, hogyan érdemes nekiugrani, vagy hogy milyen körültekintéssel nyúljunk hozzá, ha tökéletes libamájat szeretnénk idén az ünnepi asztalra.

nosalty.hu3 éve
Tovább olvasom
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás hosszú évek óta kollégák, akiket a szakmájukon kívül az is összeköt, ahogy a világról, a mindennapok történéseiről és a társadalmi szerepvállalásról gondolkodnak. A két előadó a színházon és a közéleten kívül mesél arról is, hogy mit lehet kezdeni a gyerekkori traumákkal, milyen segítséget nyújthat a humor és milyen terveik vannak a jövőre nézve!
0 seconds of 48 minutes, 20 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
48:20
48:20
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Brassói aprópecsenye

egy.hu17 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves