A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban ...
telex.hu6 hónapja
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
Budapest legjobb magyaros kifőzdéi
travelo.hu2 órája
"16 éve nem feküdtem le a férjemmel, szeretőm van, de sose fogok elválni"
metropol.hu7 órája
3 trükk, ami felpörgeti az anyagcseréd, hogy gyorsabban fogyhass
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Saját testük melegével mentették meg az őzet a tűzoltók
agroforum.hu2 órája
A hibák, amelyeket rendre elkövetünk a sült csirke elkészítése közben
roadster.hu7 órája
A magány szó szerint megbetegítheti a szívünket
hamuesgyemant.hu8 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva