A legomlósabb hal vár rád, ha sütőpapírban készíted el a filéket
A macerás halsütés legtöbb problémáját elfelejthetjük, ha a filéket sütőpapírban sütjük meg. Ez a módszer egyszerű, elronthatatlan, az eredmény pedig garantáltan omlós és szaftos hal lesz.
nosalty.hu3 éve
Még több friss hír
Töltés
Kapcsolódó
A város, ami azért nem semmisült meg, mert 74 éve borús volt az ég
raketa.hu18 órája
Ősz a teraszon az Otthon Neked Magazin műsorában
spatrendonline.hu20 órája
Citromkrémes-mákos piskóta tojásmentesen, olívaolajjal
prove.hu15 órája
Ennél a levesnél nem fogsz jobbat enni ősszel
in.hu17 órája
Innen tudhatod, hogy nagyon hiányzol az exednek
bien.hu19 órája
Miért elengedhetetlen a népmese a mai gyerekek számára?
koloknet.hu20 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva