A legmagyarosabb étel: a kolbászos lecsó, aminek a szaftját friss kenyérrel illik tunkolni

Ha nyár, akkor lecsó, és ez az a magyaros étel, amit mindenki másképp, a saját vagy éppenséggel a saját családja szája íze szerint készít.

Van ahol édesebben, máshol csípősen szeretik, van, aki tojást is üt bele, míg mások szalonnát, sőt kolbászt is tesznek bele.

mindmegette.hu11 hónapja
Tovább olvasom
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
Miközben az utazók tömegei Párizs, Róma vagy Barcelona felé veszik az irányt, Európa délkeleti szegletében egy olyan ország vár felfedezésre, amely mind történelmében, mind természeti szépségében kiemelkedő.
0 seconds of 1 minute, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
5 dolog, amit nem tudtál a világ legnagyobb óriáskerekéről
00:47
00:00
01:14
01:14
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves