
A legmagyarosabb étel: a kolbászos lecsó, aminek a szaftját friss kenyérrel illik tunkolni
Ha nyár, akkor lecsó, és ez az a magyaros étel, amit mindenki másképp, a saját vagy éppenséggel a saját családja szája íze szerint készít.
Van ahol édesebben, máshol csípősen szeretik, van, aki tojást is üt bele, míg mások szalonnát, sőt kolbászt is tesznek bele.
11 hónapja
A címlapon fut
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
Miközben az utazók tömegei Párizs, Róma vagy Barcelona felé veszik az irányt, Európa délkeleti szegletében egy olyan ország vár felfedezésre, amely mind történelmében, mind természeti szépségében kiemelkedő.
0 seconds of 1 minute, 14 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
5 dolog, amit nem tudtál a világ legnagyobb óriáskerekéről
00:47