A legfinomabb olasz házi tészte: a csirkés Alfredo
Amikor egy ételnek nemcsak az íze, de több évtizednyi történelme is egészen elképesztő. Hering András, a Nosalty főszerkesztője mesél nektek a csirkés Alfredo történetéről és a receptről is.
marieclaire.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Mi voltál előző életedben? Születésszámodból megtudhatod
bien.hu17 órája
Miben más Asperger szindróma, mint az autizmus? Szakértő válasza
koloknet.hu20 órája
Kíváncsi vagy melyik lett idén az Év Kilátója? Mutatjuk!
holmozogj.hu5 órája
9 sós rágcsa a Márton-napi újbor mellé
mindmegette.hu9 órája
Vezető kutató: van bizonyíték a halál utáni életre
raketa.hu14 órája
Ismered Magyarország földrajzát? Válaszolj a kérdésekre és kiderül
player.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva