A Közel-Kelet laktató klasszikusa, a shish kebab

Ebédre és vacsorára is kiváló a shish kebab, mely elkészítéséhez ugyan szükség van egy különleges fűszerre, a legtöbb alapanyagot szinte bárhol beszerezhetjük.

Nyáron grillezve, az év többi szakaszában sütőben elkészítve elképesztően finom és omlós húsos nyárst kapunk.

Tálaljuk mellé az ízvilágban gazdag salátát, a tabulét.

drive.hu9 hónapja
Tovább olvasom
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A nagy kávékapszula-teszt: az olcsóbb kávé mindenkit meglepett
06:38
00:00
07:31
07:31
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves