
A Közel-Kelet laktató klasszikusa, a shish kebab
Ebédre és vacsorára is kiváló a shish kebab, mely elkészítéséhez ugyan szükség van egy különleges fűszerre, a legtöbb alapanyagot szinte bárhol beszerezhetjük.
Nyáron grillezve, az év többi szakaszában sütőben elkészítve elképesztően finom és omlós húsos nyárst kapunk.
Tálaljuk mellé az ízvilágban gazdag salátát, a tabulét.
9 hónapja
A címlapon fut
A Magyar Maugli Zanzibár után itthon készül vadállatokat menteni
Flaskay Dániel - ahogy a legtöbben ismerik, a Magyar Maugli -, igazán különleges utat járt be. Amerikában tanult zoológiát, majd több európai állatkert után Zanzibárra hívták, ahol egy rezervátum vezetője lett. Nemrég hazaköltözött, de nehezen bírja nagymacskák nélkül. A Startlapnak mesélte el először, hogy mire készül itthon.
0 seconds of 7 minutes, 31 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Next Up
A nagy kávékapszula-teszt: az olcsóbb kávé mindenkit meglepett
06:38