"A jó kocsonya ennyi. Se több, se kevesebb."
A kocsonya igényli és meg is hálálja a törődést, nem spórolós műfaj sem az időben, sem pedig alapanyagban. Mutatjuk, hogy hol lehet elrontani, és hogy mitől lesz igazán finom.
nlc.hu2 éve
Még több friss hír
Kapcsolódó
Igazi békebeli, ropogós kifli: ma sütöttem először, de nem utoljára
kertesrecept.hu7 órája
Lefutott 10 kilométert és megváltozott az élete. Érdemes utána csinálni!
holmozogj.hu13 órája
„Barbie-zás közben jöttem rá, hogy a gyerekem bullying áldozata az óvodában”
evamagazin.hu13 órája
Megújulóban a hazai matematika oktatás? – Hódít a mateking
storymix.hu2 órája
Padron paprika: a spanyolok imádják, te megkóstoltad már?
mindmegette.hu5 órája
Fehér fagyöngy: igazi csodaszer magas vérnyomás ellen
mindmegette.hu9 órája
Séfek séfe: hatalmas zokogás volt a stúdióban, nem jött be a zsűrinek Szoboszlai kedvence
mindmegette.hu11 órája
Egy kutatás szerint a D-vitamin hiánya autoimmun betegségeket okozhat
hamuesgyemant.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva