A csirke méltánytalanul lenézett része – Mire jó a csirkefarhát?

A csirkefarhát mindig is olcsó és sokak által lenézett része volt a csirkének, vannak, akiknek meggyőződése, hogy csak azok veszik, akik az állat drágább, húsosabb részeit nem engedhetik meg maguknak.

Bár valóban olcsó alapanyagról van szó, egyáltalán nem igaz, hogy nem lehet belőle jó ételt készíteni, sőt számos fogáshoz jobb is, ha veszünk belőle

nosalty.hu2 éve
Tovább olvasom
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
Egy ősi japán szúnyogirtó technika újra egyre népszerűbb hatékonyságának köszönhetően, ráadásul környezetbarát is!
0 seconds of 54 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:54
00:54
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves